Hekimlerin gündeminde "Toplu Sözleşme" var

Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Sn. Durali Baki ve sendikanın İstanbul şube başkanları; Hekim Hakları Derneği ve Cumhuriyetçi Hekimler yöneticileri ile bir araya gelerek "Toplu Sözleşme" ile ilgili maddeleri değerlendirdi.

İstanbul'da bir araya gelen Sağlık-Sen, Hekim Hakları Derneği ve Cumhuriyetçi Hekimler "Toplu Sözleşme" ile ilgili maddeleri değerlendirdi.

Sağlık-Sen İstanbul 1 No'lu Şube Başkanı Zafer Caner: "Hekimlerimizden gelen taleplerle ilgili atılacak ortak adımları konuşarak yeni program takvimleri belirledik. Tüm sağlık çalışanları İçin hakkaniyetli ve çalışma barışını sağlayacak gelişmeler için çalışmalarımızı hızlandıracağız." dedi.

Toplantıya katılan Cumhuriyetçi Hekimler 2. Başkanı Dr. Hikmet Çevik ise şu değerlendirmelerde bulundu:

"Sağlıkta hedeflediğimiz merkezin oluşmaya başladığını görüyoruz. Tüm sağlık örgütlerinin de böyle bir ihtiyaç içinde olduğunu gördük. Somut adımı da son "Toplu Sözleşme"de ortaya çıkan sabit ödeme zammı sorununu birlikte çözme kararı ile attık. Haftaya konuyla ilgili teknik bir toplantı yapacağız. Sonrasında hangi adımları atacağımıza karar vereceğiz. Sağlıkla ilgili her konu gündemimizde artık."