Ameliyatlarınızı Haluk Levent Yapsın O Zaman

Prof. Dr. Mehmet Mutaf hashtag ile ilgili paylaşım yaparken isim vermeden Haluk Levent'i hedef aldı ve sosyal medyada büyük olay oldu. Haluk Levent'i yalan dolan iyilik meleği olarak tanımlayan Dr. Mutaf, "sizleri hashtag değil doktorlar kurtaracak" şeklinde öğüt vermeyi de ihmal etmedi.

AHBAP platformu ile birlikte yardım isteyen insanlara destekleri ile bilinen Sanatçı Haluk Levent sosyal medyada bir doktor ile tartıştı. Haluk Levent'in "Bizler senin yüksek ücret almana emeğinin karşılığını almana kızmıyoruz. Hakkındır. Bizler riyakarlığa kızıyoruz!" ifadeleri dikkat çekti.

Sosyal medyada ihtiyaç sahibi insanlara destek için kurulan AHBAP platformu Haluk Levent önderliğinde bir araya gelmişti. Haluk Levent sağlık ihtiyacı oaln aileler için daha önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile de bir araya gelmişti. 

Yaptığı başarılı ameliyatlarla bilinen Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Mutaf, sosyal medyada yaptığı paylaşım sonrası Haluk Levent ile karşı karşıya geldi. 

Prof. Dr. Mehmet Mutaf 'ın sosyal medyada paylaştığı yazı sonrası Haluk Levent'in sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Prof. Dr. Mutaf yaptığı paylaşımında "Ameliyatlarınızı Haluk Levent, Demet Akalın, Selin Ciğerci yapsın o zaman. Hastag'ler kurtarsın sizi... Oldu mu?" sözleri üzerine Haluk Levent sosyal medya hesabından şunları dile getirdi: 

"Sevgili Dr. Mutaf ! İnstagramla pek aram yok buradan yazayım dedim. Ben yalan dünyanın yalan dolan iyilik meleği değilim! Melek de değilim! Ben sadece elimden geleni yapmaya çalışan, şu saatte bile bir hastanın evinden gelen bir müzisyenim o kadar. Yazdığın yakışıksız olmuş! Ayıp! 

Sana hastanene kadar geldim seni ziyaret etmeye.

Sinocan21 için gelmiştim biraz indirip yap bu çocuğu ameliyat ettirelim diye! Karşıma dahi çıkmadın. Kabul ettik ama her defasında bu çocuğa yeni ameliyatlar çıkardın onu mağdur ettin. Dava dahi açmadık. Senin yazdığına bak ayıp!

Bak Dr Mutaf bu çocuğun yazdıklarına bak. 2 yıldır bu çocuk için koşturuyoruz. İnstagramda bizleri aşağılıyorsun ama lütfen aynaya bak ve özeleştiri yap. Bizler senin yüksek ücret almana emeğinin karşılığını almana kızmıyoruz. Hakkındır. Bizler riyakarlığa kızıyoruz!" 

Sinocan21 kullanıcı adlı Mehmet Özçelik sosyal medya hesabından şunları paylaşmıştı: 

"Ben 2009 da kaza geçirdim yüzümün yarısını kaybettim göz,dil,dişler,yanak,dudak, çene ve dahası 38 ameliyat oldum ama düzelmedi. Sayın Mutaf ı gördüm sosyal medyaya 4 yıl takip ettim ameliyatlarını ve benim yüzümü düzelteceğini düşündüm. 5 kuruş param yok sayın mutaf 135 bin istedi fakat ben nasıl nerden bulacam derken bana ağlamayın gidin devlete ağlayın dedi eşim çocuğumun yanında yerin dibine girdim fakat imkansız ve çaresizdim. Mecburduk mutaf bunu yapabilir ve ücretsiz hatta bir kuruş dokunmaz ama 135 bin benim için 135 trilyondu. 

Daha sonra gitmediğim bakanlık kalmadı hiç bir devlet büyüğüm elimden tutmadı. Eşim sayesinde AHBAP ı tanıdım ve Haluk Levent'e ulaştım gerekli paranın bulunması için valilik iznini almam gerekiyordu aldım ve parayı bir şekilde topladık. Ilk ameliyatı oldum daha sonra ikinci Sayın mutaf in yaptıklarına bakardım ve kendi yüzüme bakardım istese daha güzelini daha iyisini yapar düşünürdüm. Tabi mutafin bana yapacaklarını ve ne kadara yaptıracağını belgelesin.ama mutaf istediğimi ve yazdıkları gibi yapmadı ekstra bana iki ameliyat daha planlayacak.

Tamam yapsın 41. ameliyatım oldu bu be benim alıştım artık vücudum da doku alınmayan yer kalmadı çalışamıyorum doğru düzgün ben bu ekstra ameliyat parasını nereden ve nasıl bulacağım. Ki bu ekstra ameliyatta yapılacak olanlar yapılması gerekenlerdi.

Şimdi siz söyleyin dostlar Haluk Levent olmasaydı size nasıl sesimi duyuracaktım. Şimdi ben bu ekstra ameliyatın parasını nereden bulacağım ben çocuklarıma bakamıyorum evime ekmek getiremiyorum. Haluk Levent  benim kiramı ödedi yol masraflarımı ödedi bu adam benim babamın oğlumu. Ameliyat ücreti hastene masrafları toplam 135 bindi hoca kaza geçirdi bir yıl ameliyatım ertelendi ve Haluk Levent ameliyathane ücreti adı altında 15 bin lira daha ödemek zorunda kaldı."

Dr. Mehmet Mutaf kimdir

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Bilimler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Mutaf Gaziantep'te doğdu ve liseye kadar Gaziantep'te yaşadı. Daha sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanan Mehmet Mutaf, 1986 yılında plastik ve rekonstrüktif cerrahi ihtisasını kazandı.

90'lı yıllarından başında Ankara'da görev yaparken en iyi deneysel çalışma ödüllerini kazandı. Ardından MONBUSHO bursunu da kazanarak Japonya'ya gitti ve Nagazaki'de 2 yıl plastik cerrahi üzerine uzmanlık yaptı.

2007 yılında Profesör ünvanı kazanan Dr. Mehmet Mutaf, tamamen yüzünü kaybetmiş bir kadına yüz naklederek dünya çapında ün kazandı.

Yeni yorum ekle

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır.

Plain text

  • Hiç bir HTML etiketine izin verilmez
  • Web sayfası adresleri ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantılara dönüşür.
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünür.