Ankara'nın eczacılarından bayram mesajları

Kurban Bayramı sebebiyle Ankara Birleşik Eczacılar Grubu ve Ankara Eczacı Odası'ndan tebrik mesajları yayınlandı.

Ankara Eczacı Odası, bayramı şu sözlerle kutladı:

Kurban Bayramınızı en içten duygularımızla kutluyor, sevdiklerinizle beraber mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyor; bayramın tüm insanlığa evrensel barış, sağlık ve huzur getirmesini diliyoruz.

 

Birleşik Eczacılar Grubu'nun ise bayram mesajı şöyle:

Değerli Meslektaşımız,

Sizlere; eczacılığa gönül vermiş, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın geleceği için mücadele eden, bağlı olduğumuz kurumların çıkarlarını korumayı ‘kutsal vazife’ sayan Birleşik Eczacılar Grubu olarak ulaşıyoruz.

Dayanışmanın, yardımlaşmanın, paylaşmanın, birlik olmanın önemini en fazla hissettiğimiz bir dönemde; Kurban Bayramı arifesindeyiz. Ne kadar kıymetli değerler değil mi; dayanışma, paylaşma, birlik içinde olabilme… Çünkü dayanışma içinde olursak üretiriz, birlikteliğimizi özümsersek ürettiğimiz değerleri adil bir şekilde paylaşırız. Ve olağanüstü durumlarda kendisini feda etmekten çekinmeyen kahramanlarımız sayesinde tekrar huzura kavuşuruz. Tıpkı salgın döneminde sağlık ordumuzun ortaya koyduğu eşsiz savaş gibi.

Biz de Ankara Eczacı Odası’nı yönetmeye aday Birleşik Eczacılar Grubu olarak birlikteliğe, dayanışmaya ve örgütlülüğe çok önem veriyor, bu nedenle “Birleşik Eczacılar” adını gururla taşıyoruz. Ve tam da bayram haftasında siz kıymetli meslektaşımıza şu değerlerimizi bir kez daha hatırlatmak istiyoruz;

Biz üretime değer veriyoruz. Yaşadığımız ve ileride pek muhtemel yaşayacağımız her soruna beraber çözüm üreteceğimizin sözünü veriyoruz.

Ayırım yapmıyoruz. Bizi destekleyen/desteklemeyen her bir toplum, kamu ve özel sektör eczacısını kucaklayacağımızı yineliyoruz.

Adil olacağımız sözünü veriyoruz. Tekrar yönetime geldiğimizde oda hizmetlerini, tıpkı önceki dönemlerimizdeki gibi kimsenin hakkını yemeden, hakkaniyetle yapacağımızı söylüyoruz. Sizden alacağımız güçle Ankara Eczacı Odası’nı özlenen günlerine kavuşturacağımız, Türkiye’deki tüm meslektaşlarımızın beklediği “gerçek değişimi” de tesis ederek Türk Eczacıları Birliği yapısını; toplum, kamu ve özel sektör eczacısı adına yeniden belirleyeceğimiz sözünü veriyoruz.

Mesleğin Birleştiren Gücü olarak bu vesileyle sizin ve kıymetli ailenizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.