Koronavirüs servisine girmeye çalışan hasta yakınları hastane güvenliğini bıçakladı

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde "yeter artık" dedirten sağlıkta şiddet törünün son örneği yaşandı.

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde coronavirüs servisine hasta yakınları alınmadığı için hastane güvenliği bıçaklandı.

Hasta Yakınları Koronavirüs Servisine Almadı Diye Hastane Güvenliğini Döner Bıçağıyla Bıçakladı

Hasta yakınları tarafından döner bıçağıyla bıçaklanan hastane güvenliğine ilk müdahalenin Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapıldı.

Sosyal Medyaya düşen bu haberin ardından, Haber Merkezimiz tarafından yapılan araştırmada olayın doğruluğunu teyit ettik. Hastane Güvenliği arkadaşımızın hayati tehlikesi bulunmamakla beraber, şuan sevk edildiği Göztepe Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavisi devam ediyor.

Hasta yakınları tarafından döner bıçağıyla bıçaklanan hastane güvenliğine ilk müdahalenin Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapıldı.

Sosyal Medyaya düşen bu haberin ardından, saglikpersonelihaber.net tarafından teyit edilen olayda hastane güvenliği arkadaşımızın hayati tehlikesi bulunmamakla beraber, şuan sevk edildiği Göztepe Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavisi devam ediyor.

YAŞANAN ŞİDDETİ KINIYORUZ!

Yaşanan bu şiddet olayını kınıyor, lanetliyor ve kabul etmiyoruz. Vatandaşlarımız artık sağlık çalışanlarımızın fedakarlıklarını görmeli ve bu şiddet olaylarından artık vazgeçmelidir. 

Koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bugünlerde yaşanan şiddet olaylarına en sert tedbirleri almalıyız.

Kaynak: saglikpersonelihaber.net

Yeni yorum ekle

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır.

Plain text

  • Hiç bir HTML etiketine izin verilmez
  • Web sayfası adresleri ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantılara dönüşür.
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünür.