Sağlık çalışanlarına müjde

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı hastaneler, ağız diş sağlığı merkezleri personel aylık maaş ve ücret ödeme banka promosyon protokolü sonucunda, Samsun’daki sağlık çalışanlarına 6 bin 50 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Sağlık personellerinin banka promosyon anlaşma haberleri gelmeye devam ediyor. Önceki gün Antalya il sağlık müdürlüğü ve bağlı hastanelere çalışanların banka promosyon anlaşmasının belli olmasının ardından bugünde sevindirici haber Samsun'dan geldi.

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve sağlık çalışanlarını temsilen Samsun Sağlık-Sen Şube Başkanı İlyas Biçer’in masada olduğu banka promosyon ihalesinde sonuç belli oldu. İhale sonunda il genelinde yaklaşık 12 bin sağlık çalışanı, 6 bin 50 TL promosyon ödemesine hak kazandı. 10 bankanın katıldığı ve 3 bin TL ilk tekliflerle başlayan ihale, 2 bankanın çekişmesi sonucunda 20. turda Yapı Kredi Bankası’nın 6 bin 50 TL teklif vermesiyle son buldu. Sağlık çalışanlarının, promosyon ödemesinin 15 Ocak 2020'de tek seferde peşin olarak alacağı bildirildi.

HER ZAMAN SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDAYIZ Promosyon sözleşmesiyle ilgili açıklama yapan Sağlık-Sen Şube Başkanımız İlyas Biçer, "Samsun'da sağlık çalışanlarına tek seferde 6 bin 50 TL gibi bir promosyon ödemesini kazandırmaktan dolayı büyük mutluluk duyduk. Sağlık çalışanlarımız için ne yapsak azdır. Bu sürece katkısı olan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç’a, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanımız Erol Öztürk’e, komisyon üyelerine, bize her zaman destek olan üyelerimize ve sendika yönetimimize teşekkür ediyorum. Sağlık-Sen olarak her zaman sağlık çalışanlarımızın yanındayız” dedi. İhaleye, Türk Sağlık Sen Samsun Şubesi gözlemci olarak katıldı.

Yeni yorum ekle

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır.

Plain text

  • Hiç bir HTML etiketine izin verilmez
  • Web sayfası adresleri ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantılara dönüşür.
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünür.