Hemşirelerin size bir mesajı var


THD 21.00'de Twitter Çalışması başlatıyor!
Türk Hemşireler Derneği(THD) yaşadıkları süreci anlatabilmek ve kendilerini ifade edebilmek için; hemşireliği kendi meslektaşlarının konuşması gerektiği bilinciyle saat 21.00'de twitter çalışması başlatmaktadır.
Hemşirelikte yaşanacak sıkıntıların ileride neler olacağı, malzeme ve tedarik eksiklikleri, yoğun bakım gibi özellikli birimlerde şartların nasıl olduğu ve yaşadığımız bu zorlu süreçte, en önde savaşan kadrolardan biri olan, hemşirelerin psikososyal durumlarının en az hasarla bu süreci atlatması uzman hemşirelerin konuşmak istediği konular arasındadır.
Türk Hemşireler Derneği; hemşire sorunlarının başka meslek grupları tarafından değerlendirilmesi yerine en iyi hemşireler tarafından değerlendirileceğini düşünerek, herkesi saat 21.00'de bu çalışmaya destek vermeye davet etmiştir.

Yorumlar

One of the most common is called familial adenomatous polyposis FAP.
Medical experts agree you should <a href="https://prednisonenow365.top/ ">can dogs take prednisone</a> at budget prices keep your medical costs affordable. Buy here
Transient diarrhea of this nature should last only one to a few days, should not be severe in nature or have blood in it, and not be accompanied by complete loss of appetite, vomiting, depression, or pain.

Yeni yorum ekle

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır.

Plain text

  • Hiç bir HTML etiketine izin verilmez
  • Web sayfası adresleri ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantılara dönüşür.
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünür.