İzmir Eczacı Odası: Sağlıkta şiddet son bulsun

İzmir Aliağa’da bir eczanede reçetedeki fiyat farkından dolayı eczane çalışanlarına hem sözlü hem de fiziki şiddet uygulandığını açıklayan İzmir Eczacı Odası şu sözleri söyledi “Değerli meslektaşımız ve eczane çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıkta şiddetin son bulmasını diliyoruz. Ayrıca, İzmir Eczacı Odası olarak sürecin her aşamasında meslektaşımızın yanında olacağımızın ve gelişmelerin takipçisi olacağımızın da bilinmesini istiyoruz.”

“17 Ekim 2020 tarihinde İzmir Aliağa'da bir eczanede; reçetesindeki fiyat farkından dolayı sorun çıkaran bir şahıs, önce eczane çalışanlarına sözlü daha sonra da eczane gereçlerine zarar vererek fiziki şiddet uygulamıştır.” açıklaması yapan İzmir Eczacı Odası şunları kaydetti:

SAĞLIKTA ŞİDDET SON BULSUN!

“17 Ekim 2020 tarihinde İzmir Aliağa'da bir eczanede; reçetesindeki fiyat farkından dolayı sorun çıkaran bir şahıs, önce eczane çalışanlarına sözlü daha sonra da eczane gereçlerine zarar vererek fiziki şiddet uygulamıştır.

Çevredeki esnafın müdahalesi sonrasında olay yerinden uzaklaşan şahıs hakkında meslektaşımız tarafından gerekli hukuki süreç başlatılmıştır.

Değerli meslektaşımız ve eczane çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıkta şiddetin son bulmasını diliyoruz. Ayrıca, İzmir Eczacı Odası olarak sürecin her aşamasında meslektaşımızın yanında olacağımızın ve gelişmelerin takipçisi olacağımızın da bilinmesini istiyoruz.

Saygılarımızla...”

Etiketler
eczane çalışanına şiddet
sağlıkta şiddet
sağlık çalışanına şiddet
İzmir Eczacı Odası